Informacions

CAPVESPRES. Aquest mes de novembre s’inicia aquest cicle de concerts, ja consolidats, de l’Escola. Anirem alternant el dia setmanal, sempre la darrera setmana del mes. Cal que estigueu atents a l’agenda d’instrument dels vostres fills. Volem també programar-lo una mica més d’hora: a les 19:30. El programa del Capvespre es dóna el mateix dia, ja que fins a darrera hora, no queda tancada la participació dels alumnes (ja sabeu, diferents nivells i barrejats).
Tots els alumnes hauràn de tocar com a mínim a un Capvespre al llarg del curs.

CONSELL ESCOLAR. En aquests moments resta vacant una plaça de representant de pares. Recordeu que es convoquen tres Consells escolars durant el curs i el primer es va convocar el dijous 25 d’octubre.
Si penseu que hi podeu col·laborar, us ho agraïrem molt, doncs caldria tenir totes les parts representades. Podeu comunicar-ho a Secretaria i ens posarem en contacte amb vosaltres. Només volem insistir en que el Consell Escolar és el principal òrgan gestor de l’Escola.

NOVA GERENT. L’Escola ja ha pogut substituir el càrrec que va deixar en Francesc Carceller, anunciat en el darrer Ema notes. A partir d’ara ja està en actiu la Lurdes Reverter. Potser molts la coneixeu i recordeu pel seu càrrec a  l’AMPA del CEIP Maragall. Li donem la benvinguda i estem segurs de que la seva gestió serà molt satisfactòria per a l’Escola.

NOVETAT. Podeu consultar la programació que s'està treballant a les aules dels Petits Músics:

COR INFANTIL. Un any més, el Cor de Noies i el Cor Infantil han posat en marxa els assaigs per al nou curs. En Jordi Lluch, el seu director, ha pre- parat un programa d’allò més atractiu sobretot per al Cor Infantil que conjuga l’amenitat de les cançons amb la seva complexitat tècnica perquè els nens i nenes s’ho passin bé fent la feina. Si sabeu d’algun nen o nena que li agradi cantar, animeu-lo perquè participi en aquesta activitat. Hem d’esmentar que el Cor Infantil estarà patrocinat, un curs més, per ARENYS HOUSE-EL BALCÓ DEL MARESME que, de la mà del seu responsable, el Sr. Toni Calafell, fa possible que aquesta activitat es dugui a terme.

Consulteu el Funcionament General de L'Escola 

L’estudi a casa, algunes idees per als pares / La banda