BENVINGUDA

L'any 1984, una data que per als amants de la literatura de ciència ficció sona a futur, per l'Escola de Música "Carles G. Vidiella" sona a passat però amb voluntat de continuïtat. Efectivament, el mes de febrer de l'any 1984, va ser el primer curs de l'escola, que amb un total de 72 alumnes va començar la seva tasca musical. El temps ha passat i l'escola s'ha anat fent gran en nombre d'alumnes (216 en l'actualitat) i professors (24), però també en credibilitat, ja que han estat diverses les escoles del nostre entorn comarcal que l'han pres com a model de gestió. Ha crescut en prestigi: són molts el alumnes que vénen d'altres poblacions per rebre l'ensenyament dels professors que hi ha, uns professors que han fet una escola de música dinàmica i professional.

Seguint amb dates que sonen una mica futuristes també hem de referir-nos al curs 2000-2001, aquest principi de segle i de mil·lenni, que va ser el punt de partença d'una nova etapa, en la qual vam assolir les noves instal·lacions on ens trobem actualment. Durant els 20 anys d'existència de l'Escola de Música, han estat molts els nens i nenes que, juntament amb les seves primeres lletres, han après les primeres notes musicals i, molt important, han començat a estimar la música i també han estat molts els adults que han vist realitzada la seva afecció musical sense sortir d'Arenys de Mar. I tot això ha estat possible gràcies a l'empara de l'Ajuntament, que sempre ha col·laborat en els diferents projectes que l'escola ha emprès al llarg d'aquestes dues dècades.

Crec que tots plegats ens hem de felicitar per haver arribat fins aquí. I, ara més que mai, tindrem de mirar al futur, per guanyar-nos-el amb treball, esforç, imaginació amb una dosi molt gran d'entusiasme i sobretot amb amor per la música.

Feliç 20è aniversari!!!

Sixte Ruiz Marín
President de l'Escola de Música