Dèiem ahir que això s'acaba. I tant! Avui em veig obligat, encara que sigui amb una pinzellada, a comentar aquestes discussions absurdes, estèrils i inútils que tenen els membres de la Junta Electoral. Però qui són aquests personatges per a dir-nos com hem d'anar a votar? De quina autoritat estan revestits aquests personatges que puguin decidir per a nosaltres de si hem d'anar amb un escut o amb un altre, amb una enganxina o amb el que sigui? Tots plegats som majors d'edat i sabem prou bé el que hem de fer i com ho hem de fer.

L'únic que provoquen aquestes discussions, i, finalment, aquestes decisions, és que allò que ja estava dormint en la pau dels justos ara ressuciti i torni a agafar un protagonisme important. Segurament serem molts els que anirem a votar amb un NO A LA GUERRA, així de gros, i, si qui presideixi la mesa m'impedeix que pugui exercir el meu dret com a ciutadà, llavors em sentirà, posaré el crit al cel i baixarà el “Sant Cristo” gros.

Ahir, tal i com estava previst, es va fer el xat electoral amb els candidats a l'alcaldia d'Arenys de Mar. Tinc entès -jo era a Barcelona- que va ser animat, participatiu, i molt profitós. Les noves tecnologies permeten d'informar-te i parlar amb una immediatesa brutal i això cal aprofitar-ho. El xat d'ahir n'és el millor exponent.

I parlant de noves tecnologies, deixeu-me dir-vos que he vist aquests dies darrers i sobretots avui, com el personal es despenja amb uns “emails” enviant-se i reenviant-se escrits més aviat poc afortunats. Segurament ens podríem allargar en aquest capítol però prefereixo matar-ho aquí i pensar que a partir del dia 25 farem foc nou.

Apa, plego. Per avui ja en teniu prou. Demà haurem de fer un “diari” força llarg. Caldrà resumir tota la traca final d'aquesta campanya. I em sembla que és potent.

Tret de sortida > primeres hores
1er. dia > divendres, 9 de maig
2on. dia > dissabte, 10 de maig
3er. dia > diumenge, 11 de maig
4art. dia > dilluns, 12 de maig
5è. dia > dimarts, 13 de maig
6è. dia > dimecres, 14 de maig
7è. dia > dijous, 15 de maig
8è. dia > divendres, 16 de maig
9è. dia > dissabte, 17 de maig
10è. dia > diumenge, 18 de maig
11è. dia > dilluns, 19 de maig
12è. dia > dimarts, 20 de maig
13è. dia > dimecres, 21 de maig
14è. dia > dijous, 22 de maig
15è. dia > divendres, 23 de maig