Ja fa una setmana que la cosa funciona. Set dies de campanya electoral donen per molt o per poc, segons com ens ho mirem.
Avui he vist una pancarta a la Riera que veritablement fa pensar. Un tros de llençol pintat de qualsevol manera i que àcratament ens diu que si tens dubtes, que si vas perdut per la brossa en aquestes eleccions i no saps què caram votar, facis un vot nul.

No ens demana ni l'abstenció ni menys encara el vot en blanc. Ens diu que la papereta l'aprofitem per demanar la llibertat dels presos polítics o per reinvindicar més poders estatutaris o per queixar-nos del maleït Pla Hidrològic o senzillament, posem-hi un Nunca Máis, i tothom ja ho entendrà. Em sembla bé que tots els que no pensin votar aprofitin l'oportunitat de les urnes per manifestar les seves disconformitats. I amb això no estic pas fent apologia en favor del vot nul. Jo votaré, malgrat que tot sovint tinc els meus dubtes més que justificats per no fer-ho. Però d'aquesta manera penso que el vot, encara que nul, s'acaba aprofitant una mica.

Ahir vaig fer cap al Calisay a escoltar les explicacions que tècnics i polítics feien sobre el projecte de l'Hotel Portimar que volen construir al municipi. No era pas un acte electoral, malgrat que ho semblava. Hi havien polítics de tots colors i tendències. Ah! No! Faltaven els de CiU. Tothom es preguntava on eren. És que no els interessa això del turisme local?

La cosa em va semblar que estava un poc verda. Caldrà, doncs, deixar-la madurar un bon xic. Constructors i hotelers hauran de llimar unes quantes qüestions i arribar a una sèrie d'acords prou essencials. Vaig veure que hi havia molta pressa -potser massa- i de tothom és sabut que aquesta sempre és una mala companyia.
En fi, veurem el proper Ajuntament que surti d'aquestes eleccions municipals inmediates què n'opinarà i com s'ho manegarà. Crec que la construcció d'un hotel amb cara i ulls ha de ser una qüestió prioritària. D'això n'estic segur. El poble ens ho reclama de fa anys i panys.

Tret de sortida > primeres hores
1er. dia > divendres, 9 de maig
2on. dia > dissabte, 10 de maig
3er. dia > diumenge, 11 de maig
4art. dia > dilluns, 12 de maig
5è. dia > dimarts, 13 de maig
6è. dia > dimecres, 14 de maig
7è. dia > dijous, 15 de maig
8è. dia > divendres, 16 de maig
9è. dia > dissabte, 17 de maig
10è. dia > diumenge, 18 de maig
11è. dia > dilluns, 19 de maig
12è. dia > dimarts, 20 de maig
13è. dia > dimecres, 21 de maig
14è. dia > dijous, 22 de maig
15è. dia > divendres, 23 de maig