És divendres i no hi ha cap activitat política. Per això em dedico a estudiar uns quants programes polítics. M'agrada de buscar coincidències entre els partits polítics. I Déu n'hi do, les que hi ha. Em sembla que hi ha molta oferta i poca demanda. Però no, no confonguem la gimnàsia amb la magnèsia, és a dir, la política amb el comerç. Avui hi ha poc material perquè el cap de setmana està molt atapaït. Els diferents partits busquen els moments més oportuns per organitzar tota mena d'actes electorals. Sort que la campanya només dura 15 dies perquè si no seria un matament pels uns i tambè pels altres.

Uns ens diuen que "Arenys som tots", els altres que tenen "Passió per Arenys" uns tercers diuen que són "D'esquerres i ecologistes de debò", uns altres, que són els quarts, ens fan saber que volen "Un Arenys de tots" i la darrera opció predica "Menys impostos i més seguretat". Ja m'explicaran com s'ho faran aquests noiets del PP si donen més serveis a canvi de cobrar menys diners. Ja veieu que els eslogans, si fa o no fa, tots vénen a dir una mateixa cosa. Hem de ser nosaltres, els electors, que amb el nas de perdiguer que Déu ens ha donat destriem el gra de la palla.

Seguim desperts la campanya electoral i decidim, finalment, l'opció que més ens convé. Després vindran els pactes, però aquesta no es feina nostra. Ja s'ho faran els polítics a partir d'unes negociacions. En aquesta campanya electoral ja li tenim el peu al coll, el proper 25 es resoldran les travesses i veurem el premi que ens toca. Qui no jugui (vull dir qui no voti) que després no es queixi. Per optar al premi cal participar al joc.

Tret de sortida > primeres hores
1er. dia > divendres, 9 de maig
2on. dia > dissabte, 10 de maig
3er. dia > diumenge, 11 de maig
4art. dia > dilluns, 12 de maig
5è. dia > dimarts, 13 de maig
6è. dia > dimecres, 14 de maig
7è. dia > dijous, 15 de maig
8è. dia > divendres, 16 de maig
9è. dia > dissabte, 17 de maig
10è. dia > diumenge, 18 de maig
11è. dia > dilluns, 19 de maig
12è. dia > dimarts, 20 de maig
13è. dia > dimecres, 21 de maig
14è. dia > dijous, 22 de maig
15è. dia > divendres, 23 de maig