Estrenem una nova setmana. L'última d'aquesta campanya electoral. Els dilluns ja és normal que hi hagi poca activitat per tant, almenys que a mi em consti, ahir no hi va haver cap acte programat.

La gent parla del partit de bàsquet del diumenge a la tarda que els polítics han jugat entre ells. És a dir, un equip de polítics contra un altre equip de polítics. De tal manera que els guanyadors van ser els polítics i els perdedors també. I aquest és el resultat, que de ben segur, es donarà el proper diumenge, el dia de les eleccions. Si parlem de jocs tambè seria bo de comentar, ni que sigui de passada, que en Xavi Salbanyà, aquest inquiet personatge que te el do de l'obiqüitat, organitza de fa dies una porra política i virtual que té un èxit considerable. Ell fa les seves especulacions i els seus estudis i treu la mitjana de totes les votacions. Serà qüestió de demarar-li els resultats el darrer dia per veure si aquesta mitjana s'ajusta al resultat final.

He rebut, a la bústia de casa, el full informatiu nº 2 del col·lectiu "Salvem Arenys" -quin nom tan pretensiós el que han adoptat aquest col·lectiu-. Moltes fotografies i poques paraules, però molt ben trobades. Tota la revista, la petita revista, és un crit desesperat en favor de la conservació del patrimoni i del bon gust. Alguns, uns quants, comenten la inoportunitat de fer-la sortir al carrer precisament ara, en plena campanya electoral. Personalment no em sembla malament, "qui l'ha segat que el bati". Per dir veritats com temples no cal buscar moments adequats, sempre i en tot moment es poden i s'han de dir.

A la nit una ventada històrica i acompanayada de llamps espectaculars van espantar les brigades de penjar propaganda. La passada nit arenyenca ha estat una nit magnífica i solitaria. D'aquelles que m'agraden a mi. La vaig aprofitar sencera.

P.D. Fa poc més d'un any vaig escriure una Galeria a El Punt sobre el col·lectiu 'Salvem Arenys'

* El do de l'obiqüitat d'en Xavi Salbanyà sembla que li permet estar a tots els actes electorals, fet que podem comprovar en els seus àlbums fotogràfics.

Tret de sortida > primeres hores
1er. dia > divendres, 9 de maig
2on. dia > dissabte, 10 de maig
3er. dia > diumenge, 11 de maig
4art. dia > dilluns, 12 de maig
5è. dia > dimarts, 13 de maig
6è. dia > dimecres, 14 de maig
7è. dia > dijous, 15 de maig
8è. dia > divendres, 16 de maig
9è. dia > dissabte, 17 de maig
10è. dia > diumenge, 18 de maig
11è. dia > dilluns, 19 de maig
12è. dia > dimarts, 20 de maig
13è. dia > dimecres, 21 de maig
14è. dia > dijous, 22 de maig
15è. dia > divendres, 23 de maig