Ha estat un diumenge radiant. Un dia de sol i calor. Al matí -bé ja era migdia- s'ha organitzat un debat amb els 5 candidats a l'alcaldia retrasmès a través de Ràdio Arenys. El debat es podia seguir en directe a l'auditori del Calisay, ara batejat amb el nom del dramaturg arenyenc Josep Mª Arnau. En aquesta mena de debats no crec que hi assisteixi ningú que tingui dubtes. Tots els candidats arriben amb la seva particular claca. A la dreta veus els partidaris d'aquest, a l'altra banda hi ha els afiliats a aquell altre partit i al darrere del tot hi ha instal·lada la militància més fidel del terecer grup i així anar fent. De públic en general n'hi ha poc, molt poc. La sala és plena de famílies polítiques. Vull pensar que el debat haurà servit als suposats oidors de Ràdio Arenys perquè si no és així si que estem ben posats!

A la mateixa hora i coincidint amb aquest debat hi ha una taula rodona sobre el tema, sempre conflictiu i punyent, de l'aigua. Els ponents s'expliquen la mar de bè. Hi ha poca gent. Normal. No hi ha cap polític en actiu. Si que s'hi pot veure, però, algun aspirant de la llista d'Iniciativa. Entenc que els candidats no hi siguin -el debat radiofònic ho impedeix- però i la resta de regidors? L'aigua, en aquest poble ha estat, és i em temo que continuarà sent un gran problema. És urgent, doncs, trobar-hi una solució i els polítics -tots, govern i oposició- s'hi han d'implicar de cap a peus.

A mitja tarda em consta que es juga un partit de bàsquet entre polítics, però com que no hi vaig no en puc explicar res. I al vespre l'alcaldable Rubirola passeja per la Riera en Mas, l'honorable que aspira a ser molt honorable. Bè, menys honorabilitats i més feina. I aquesta darrera frase la dirigeixo a l'alcaldable de CiU i a la resta de candidats. Que en públic fan la comèdia de tractar-se de vostè i de mantenir molta distància i després, en privat, participen en una conxorxa ben amical que els fa a tots iguals. Collons, quin ofici el de polític!

Tret de sortida > primeres hores
1er. dia > divendres, 9 de maig
2on. dia > dissabte, 10 de maig
3er. dia > diumenge, 11 de maig
4art. dia > dilluns, 12 de maig
5è. dia > dimarts, 13 de maig
6è. dia > dimecres, 14 de maig
7è. dia > dijous, 15 de maig
8è. dia > divendres, 16 de maig
9è. dia > dissabte, 17 de maig
10è. dia > diumenge, 18 de maig
11è. dia > dilluns, 19 de maig
12è. dia > dimarts, 20 de maig
13è. dia > dimecres, 21 de maig
14è. dia > dijous, 22 de maig
15è. dia > divendres, 23 de maig