logotipus club de rem arenys llagut al capvespre
Inici Qui som El llagut La competició Tripulacions Enllaços

temporada 2008

Llicència federativa 2008

Important !!!

Tal i com es va quedar a l’ assemblea del passat 24 de novembre de 2007, properament es cobrarà la quota federativa d´enguany (24 € ) a tot associat o associada que estigui actiu, és a dir que surti a vogar. Igual que en tots els esports, la llicència federativa inclou una assegurança d´accident que cobreix totes les possibles lesions que pugui ocasionar la practica del rem.

El pagament d´aquesta quota és obligada per a tots aquells remadors i remadores que vulguin competir en qualsevol regata organitzada per la Federació Catalana de Rem i a partir de 2008 obligatòria per a tothom que remi

Per federar-se cal imprimir la fitxa de la federació (any 2007 / arxiu doc), complimentar-lo, adjuntar-hi una fotocòpia del DNI i una fotografia de carnet.

Si considereu que no us cal la llicència federativa caldrà que empleneu el formulari que exhimeix al Club de tota responsabilitat e
n cas d´accident i/o lesió; i que comuniqueu al tresorer del Club (Albert Matas) o a secretaria (Anna Codina) la vostra decisió abans primers de gener per tal de que no se us carregui la quota corresponent.

Tant si heu omplert el full per tramitar la quota federativa com si ho heu fet amb el d´exhimició de responsabilitat cal que ho retorneu el més aviat possible.

 
Contacta amb nosaltres a llaguts@arenys.vilaweb.com
Resolució mínima recomanada de 800x600 píxels.
Fofografies: Carme Batlle