logotipus club de rem arenys llagut al capvespre
Inici Qui som El llagut La competició Tripulacions Enllaços

[ Qui som | Primers contactes | Lo primer soci | Reglament intern | Fes-te soci ]

llagut al port

llagut de 6 +

F a temps que un grapat d´amics buscaven la possibilitat d´accedir als esports nàutics de manera popular i engrescar una vila marinera que viu d´esquena al mar a donar-li la cara. 

L'ocasió es va presentar quan els amics de Colera ens van cedir durant l'any  2001 un llagut que no feien servir. 

Aquell primer llagut, que vam utilitzar durant un any,  va ser el detonant que va engrescar nombroses persones a provar això del rem.


L'experiència va ser excel.lent i va anar consolidant una activitat que fins aleshores era desconeguda a Arenys.

Amb la consolidació d'aquesta activitat nàutica vam crear equips que competien a les regates organitzades per l'Associació de Clubs de Llagut Català, que incloïa llaguts del Principat i de la Catalunya Nord.Tot això, acompanyat dels èxits esportius va engrescar els promotors, es va constituir el club i així va ser com l'Ajuntament d' Arenys de Mar ens va cedir el primer llagut (6 +) que avui encara utilitzem.

Uns anys després la competició s'estén a tot Catalunya i s'introdueix el llagut de (8 +) per participar a l'actual Lliga Catalana que organitzen cada temporada els clubs i la Federació Catalana de Rem. I vet aquí que l'any 2005 el Club estrena llagut de vuit que un cop modificat de dins passa a ser l'embarcació per a la competició de la temporada 2006

La nostra intenció és aconseguir que els llaguts tornin a navegar per la nostra costa.llagut de 8 +

 
Contacta amb nosaltres a llaguts@nautes.org
Resolució mínima recomanada de 800x600 píxels.
Fofografies: Carme Batlle, Remy Rondeau