logonou.gif (6845 bytes)
logonou2.gif (4478 bytes)
 

 

corva_01.gif (328 bytes)
Especial Constitució Ajuntament d'Arenys de Mar (3/7/99)

ftpera.jpg (12891 bytes)


DISCURS DE TONI PERA, PORTAVEU DEL PSC, A L'ACTE DE CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT D'ARENYS DE MAR (1999 - 2003)

Primer de tot recordem que aquest any hem complert els 20 anys d’ajuntaments democràtics, és a dir, 20 anys en els quals els arenyencs hem pogut triar lliurement els nostres representants.

Des d’aquí voldríem també agrair a totes les arenyenques i arenyencs que han estat regidors per la seva dedicació al poble d’Arenys.

El passat dia 13 de juny els arenyencs van parlar a través del seu vot a les urnes i van ser molt clars en el seu missatge, al nostre entendre: arribar a un acord entre les forces progressistes d’Arenys de Mar.

Aquest ha estat el nostre objectiu des de l’endemà de les eleccions que finalment ha arribat a bon terme. Per assolir-lo ha fet falta moltes hores de diàleg i de consens. Els socialistes sabiem que per aconseguir el pacte haviem de posar totes les cartes sobre la taula i fer un joc net. Així ja vam anunciar públicament que el nostre pacte seria el de les forces de progrés.

Hem donar les gràcies a Esquerra Republicana de Catalunya i a Iniciativa per Catalunya-Verds per l’esforç de diàleg i de consens demostrat aquests dies. És evident que el pacte que hem assolit agradarà a alguns i a d’altres menys; aquesta és una de les virtuts del joc democràtic i s’han d’acceptar les regles del joc. Regles que han fet que governi a l’Ajuntament les formacions que van treure un 54% dels vots emesos. Tot i així sabem que hi ha una oposició que no volem ni podem ignorar i oferirem tot el diàleg i consens possible per tal que tots els temes cabdals d’Arenys tirin endavant.

El diàleg amb els arenyencs i l’oposició en aquest mandat ha de ser l’eina bàsica per tal que Arenys recuperi la il.lusió pel seu futur. Estem convençuts que només així aconseguirem les fites proposades.

ANTONI PERA

corva2.gif (329 bytes)retorn.gif (392 bytes)