VilaWeb ha tornat a convocar les '24 hores al ciberespai'. Aquesta Ús la tercera ediciˇ d'aquesta festa que ja ha esdevingut la Diada internauta catalana. Us convidem a participar activament a la convocat˛ria deixant el vostre testimoni digital en aquest espai i tambÚ a les planes especials que s'estan construint des d'aquesta mitjanit. El resultat de totes les aportacions serÓ un gran autoretrat de com viuen els catalans a travÚs d'Internet. Les edicions locals de VilaWeb han rganitzat activitats de tot tipus. Descobriu-les!

A l'ediciˇ local hi han dit la seva:

AccÚs a les pÓgines generals de VilaWeb

  Programa d'activitats:

A Arenys, simultÓniament a la convocat˛ria general, s'han organitzat actes locals.

11 matÝ.Esmorzar-vermut virtual. Al canal #Arenys del servidor de VilaWeb.

11.30. Inici de les emissions de RÓdio Arenys, via Real Audio. Fins a les 12 s'emetrÓ el programa de sardanes 'Un tres i fora!".

12.00 Inici del programa de RÓdio Arenys 'El Dominical'. Participaciˇ en directe des de l'emissora al xat. Seguiment de les '24 hores'

Durant el matÝ: La Llibreria El Set-ciŔncies facilitarÓ l'accÚs a tots els qui vulguin participar al xat des del terminal del seu establiment. Ample 24 tambÚobrirÓ les seves portes pels qui vulguin seguir el xat o visitar el
local.

Durant la tarda: El cibercafŔ Alexia facilitarÓ l'accÚs a Internet a tothom que vulgui connectar a les planes generals de les '24 hores' per deixar-hi el seu missatge.

Podeu consultar l'ediciˇ arenyenca de les '24 hores ' de l'any passat.