24 hores al ciberespai català

La Web d'Arenys
Construïm l'Arenys Digital

Arenys Digital | Areny@utes | La Web d'Arenys | VilaWeb

Les properes hores centenars d'internautes dibuixaran com viu, treballa i gaudeix la Internet de parla catalana. És una iniciativa impulsada des de VilaWeb i que té ressó a tots els recons del món. Des de La Web d'Arenys volem participar en aquest gran retrat col·lectiu. Per això us animem que hi feu la vostra aportació. Podeu participar-hi des de les pàgines generals de VilaWeb i també des d'aquí mateix. Amb les aportacions de tots podem intentar ensenyar com és la Internet d'Arenys de Mar.


Per intentar que més internautes puguin participar-hi no limitarem les 24 hores al dia 7 de febrer i allargarem la nostra Festa tot el cap de setmana. A través de l'e-mail podeu fer-nos arribar la crònica detallada de com heu viscut amb Internet aquesta jornada, els dibuixos dels vostres fills o la vostra fotografia preferida...
La multimediaImaginació al ciberPoder!

24 hores al ciberespai arenyenc


 
L'expedició Ackon-cauak '97 del Centre Excursionista d'Arenys de Mar podem aconseguir arribar al cim de l'Aconcagua les properes hores.
Dimecres, els sis expedicionaris van començar a pujar des del Camp Base de Plaza de Mulas. Dependrà de les condicions meteorològiques a dalt però si tot va bé durant aquest divendres, o demà dissabte, podrien arribar a coronar el cim.
Ackon-cauak '97 - Arenys a l'Aconcagua

Sathurday Afternoon Fewer
Per demostrar que les relacions per Internet no són només uns contactes freds i limitats a la transmissió de bits què us sembla si ens trobem aquest dissabte a la tarda? No és el sopar que haviem parlat amb algun areny@utes però podriem quedar a partir de 2/4 de 7 a la Llibreria El Set-ciències. La fem petar una estona i fem un cafetó a l'Ateneu?
La convocatòria queda feta. Jo hi seré! (Oriol Ferran)

És la una de la matinada d'aquest 7 de febrer de 1997.
Ara penjaré la primera versió d'aquesta plana amb els primers missatges.
Que no s'aturi!
- Oriol -

Date: Fri, 07 Feb 1997 02:32:47 -0800
From: pelleringa
pelleringa@mx2.redestb.es

Un dibuix d'en Marc Majó

S'hi val amb un dibuix del meu fill Marc ?

dibuix petit d'en Marc

- Toni Majó -

Fri, 7 Feb 1997 09:20:59 +0100
From: "JOSE ANTONIO"
jape@arrakis.es

Nuevo ciudadano de Arenys.
Al encuentro del proximo sabado no se si podré estar ya que estoy liadísimo con el traslado a Arenys, pero intentaré una escapadita.
Me llamo José Antonio Palazón Escudero, tengo 26 años. Mis hobbys son los ordenadores sobre todo dibujar y renderizar, el deporte en general pero sobre todo el basket, el senderismo y cualquier deporte de aventura. Aunque estoy actualmente en el paro la profesión de toda la vida ha sido la de delineante especializado en instalaciones. Soy técnico delineante y técnico en frío y climatización, soy muy hábil con autocad y lo que me echen.
Si te preguntas porque me voy a vivir a Arenys es porque ya estaba harto de la vida acelerada de Badalona y Barcelona. Espero que cambiar el Anís de Mono de Badalona por el Calisay de Arenys me funcione bien.
Saludos a todos!
José Antonio

Subject: Arenys en el Aconcagua
Date: Fri, 7 Feb 1997 15:59:29 +0100 (MET)

ARENYS HIZO CUMBRE EN EL ACONCAGUA

ACKON-CAUAK 97 HA FET EL CIM

Date: Fri, 7 Feb 1997 23:25:13 +0100
From: "T.V.A i E.A.F."
venecia@redestb.es

VilaWeb

He vist el comunicat. Em sembla interessant l'idea. Procuraré ser al "Set Ciencies" amb el meu home a qui li agraden molt aquestes coses. De fet, a vegades els dissabtes anem a veure quins llibres nous han arribat i ens distreiem una estona.
De totes maneres sempre té una certa gracia escriure sense coneixer la cara de la persona a qui et dirigeixes, i per la manera com s'explica, imaginar-te el seu tarant-nà... peró vaja! es una temptació massa grossa la proposta de vilaweb.
Ah! per cert, jo hauria d'afegir coses a lo d'renyauta: Soc infermera i professora titular de la U.B. on em dedico a la docencia.Tinc adressa de correu electronic a l'escola d'infermería de Bellvitge TVerdura@bell.ub.es. el meu marit es diu Enric Agustí Fabré, es metje de professió peró desde fa anys es dedica a la gestió de centres assistencials. Tenim dos fills: la Neus de 12 anys i l'Enric de 15. Estic rebentada! i encara vull donar una ullada al diari...
Son i bits!
Teresa i Enric

Subject: La Meva Sinera
Date: 08 Feb 1997 00:59:55 GMT
From: Mercè Piqueras
mpiq@servicom.es

La meva Sinera

Hola Oriol!
El missatge que has enviat demanant a la gent que participin en la trobada catalana en el ciberespai m'ha animat a elaborar el meu escrit sobre Arenys/Sinera. Te l'incloc a continuacio.

Fa poc, a través de la Llista Catalana d'Internet a que estava subscrita vaig assabentar-me de l'existència de la Web d'Arenys. Aquell mateix vespre, tan bon punt vaig acabar de llegir el correu electrònic vaig posar-me a Navegar per arribar fins a Arenys.

Arenys/Sinera, la vila on he passat més de la meitat dels estius de la meva vida; on he triscat pels seus rials i vinyes abandonades; on he passat hores i hores contemplant el vol de les gavines...

La Meva Sinera
és un text més llarg que podeu llegir íntegre en una
pàgina especial.

Aquest text de la Mercè és el primer d'un projecte més ampli de retratar amb escrits personals la història més recent d'Arenys. Paral.lelament també hi ha en marxa la creació d'un fons d'imatges, amb fotografies d'autors diferents, que permetin crear un gran retrat de la vila.
Ja ho anirem explicant les properes setmanes.
(Oriol Ferran).

Subject:Inter...què?
Date: Sat, 08 Feb 1997 17:25:19 +0100
From: Rafel
rafel@nexus.rednsi.com

Inter...què?

...El que realment m'atrau quan navego d'aquí per allà, és la solidaritat i companyia que domina la xarxa, la facilitat com pots saltar d'un costat a un altre, sense problemes de passaport, trobant-te llengues diferents i maneres de pensar molt inversemblants. Però allà on amarro sempre trobo algú que em dóna la benvinguda per arribar al seu petit port i em convida a dir-li la meva a través d'un petit link cap a la seva adreça; s'havia vist mai una cosa així?
Jo estic cada dia més convençut de que això no té marxa enrera, i que revolucionarà en tots els sentits tot el sistema. I no ens ho em de deixar prendre de les mans. Crec que no es tracta d'una revolució de la informació ni de la imformàtica com alguns ens volen deixar veure. Penso que això que tenim ara a les mans es pot convertir en una revolució social...
Rafel
Inter...què?
és un text més llarg que us convidem a llegir íntegre.

Subject: I'M ARENY@UTA
Date: Sun, 09 Feb 1997 12:57:45 +0100
From: Juan Carlos Martín Ramentol
ramentol@arrakis.es

I'M ARENY@UTA

Demano disculpes per no haver pogut anar a la trobada d'ahir al Setciències. La meva filla, la meva dona, el carnestoltes, etc.
Espero que hagi estat positiva tant la trobada com la Diada.
De vegades, egoistament, penso que la cibercultura hauría d'estar limitada. Potser és una mica de paranòia o potser per la sensació de viatjar per una xarxa limitada de medis i exposada a la desaprensió. (Només és un pensament en veu alta).
Avui he pogut veure, amb gran alegría, que ja estíc inclós a la pàgina WEB dels Areny@utes. Ja l'he distribuit als meus companys -internautes- de feina. Demà hi haurà caxondeo.
Juan Carlos

I... la Trobada es va fer!!!
Tenim la foto!

L'Afotu

Aquestes han estat les aportacions que s'han rebut
a les primeres 24x3 hores de La Web d'Arenys.
Fins l'any vinent!

Ja heu sentit allò que un any a Internet és de 2,6 mesos?
Ufff!!!


ample24@nexus.rednsi.com

La Web d'Arenys