uriac4.jpg (6253 bytes)

Hola, jo sóc l’Oriac.
Vaig néixer el dia 20 de maig de 1987 i visc a Arenys de Mar. Aquí estic de vacances a París, direcció Disneyland el 1998 i aquesta és la meva germana Ànnia. L’esport que més m’agrada és el bàsquet. Jugo amb l’Arenys bàsquet, però representava al meu col·legi, el Joan Maragall perquè ara vaig a l’Institut Tres Turons. Aquest any passaré de ser mini masculí a ser pre-infantil, i la meva posició és d’ala-pívot, encara que de vegades sigui escolta i sóc un gran admirador d’en Michael Jordan.


El 22 d’agost (de 1999) vaig anar a
Universals Port Aventura i vaig pujar al: Tutuki Splash, Grand Canyon Ràpids, Tomahawk, Silver River Flume... i ara NOVETAT!!! Vaig pujar per primer cop de la meva vida a l’Estampida. Això de l’Estampida era un altre dia perquè ens vam anar a agafar lloc per veure a les dotze de la nit " Fiestaventura", una fascinant exhibició de llum, aigua, foc i música. El meu menjar preferit és la pizza, i el que menys m’agrada són els cargols. La sèrie que més m’agrada és el de "Bola de Drac Z" i "Mr. Bean" (Senyor Mongeta, pels que encara no sabeu anglès).Quan vaig començar el curs d’informàtica (de l’estiu’99) no em pensava que faria una web, però, aquí em veieu (foto de d’alt a l’esquerra).

També m’agrada la música de "Titànic", "La Màscara del Zorro", "Rumbo al 2000", "Bolero Mix 16", "Andrés Calamaro" i d’altres.

Vosaltres no us canseu anant al típic cinema que repeteixen les pel·lícules un munt de cops i que només hi sou vosaltres sols mirant la pel·lícula? Jo, sí; moltíssim. Però gràcies al multicinema que hi ha a Arenys de Mar, és més divertit i variat. Ah!! I des de que ha sortit la nova "pel·li" de Pokémon, he intentat quedar amb els meus amics per anar a veure-la, però no vaig poder anar-hi pel gran nombre de nens i nenes..., que li agradaven (i li continuen agradant... suposo).

A part de jugar a bàsquet, anar a Port Aventura, anar a París i no sé quantes hòsties en vinagre més, porto, exactament a: dos gegants!. L’Elm i la Carmeta, dos gegants de dos metres vint centímetres, són els gegants d’Arenys de Mar, és clar, aquests no són els únics que hi ha a Arenys deMar, també tenim en Roc i la Maria, i els dos més grossos: en Talla Ferro i la Flor d’Alba, que aquests no els puc portar per que són massa passants i grossos per poder portar-los.

uriac2.jpg (30799 bytes)

 
Plaça de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Al fons la Riera del Pare Fita. Aquell dia, si no recordo malament, era Sant Zenon, veieu, aquests són els gegants que porto. La parella més prop nostre (de la fotografia), són en Roc i la Maria, els gegants pescadors són l’Elm i la Carmeta, els que porto jo (com ja he dit), i els del fons, són en Talla Ferro i la Flor d’Alba. Ah! I el gegantet que hi ha a la cantonada dreta inferior, es diu Xavier, en reconeixement del nostre "cap" ( o monitor) dels gegants.