logonou.gif (6845 bytes)
logonou2.gif (4478 bytes)
 

banner.jpg (8434 bytes)

corva_01.gif (328 bytes)

Copa del Rey '99:

Navegants I vaixells arenyencs a la badia de Palma

El Duende de Jacinto Rodriguez i el Rats on Fire de Rafael Carbonell van fer tota la regata de la Copa del Rey frec a frec. Eren els dos vaixells destacats del Club Nàutic d'Arenys (CNAM) al grup A. El primer dia de regata el Rats on Fire va patir un abordatge que va fer pensar en una retirada però els danys es van poder resoldre. A la classificació final el Duende va aconseguir el lloc 42 i el Rats on Fire el 44. Al grup B hi competia l'Smint capitanejat per Francesc Priego que va quedar el 34è lloc a la classificació final.

Apart d'aquests vaixells del CNAM  hi havia representació d'arenyencs a altres tripulacions. L'arenyenca Marta Mas aquesta vegada va ser la patrona de l'Azur de Puig, habitualment a la Copa del Rey, és la Infanta Cristina qui porta la canya. L'Azur de Puig va acabar en setè lloc de la classificació general.

El navegant arenyenc Roc Pujol va participar a la regata com a membre de la tripulació del Codorniu de la qual en forma part des de fa més d'un any. El Codorniu no ha pogut mantenir el bon ritme que portava a les últimes regates que havia participat i va quedar en 11è lloc de la general.

El Freixenet, dirigit per cabrerenc Jan Santana, també té entre la seva tripulació a un arenyenc. El Freixenet competia al grup B i va fer una regata ascendent. Els resultats dolents dels primers dies els va acabar superant aconseguint el primer lloc a l'última prova. A la classificació general va aconseguir el quart lloc, a un esglaó del pòdium.

Tota la crònica de la regata i els resultats detallats de les sis proves es poden consultar des de la web oficial de la Copa del Rey . Us oferim una selecció de fotografies dels vaixells arenyencs escollides de la galeria d'imatges.

vela01.jpg (9452 bytes)
L'Azur de Puig
1 | 2 | 3 (perseguint al Bribón) | 4 | 5

vela04.jpg (8950 bytes)
El Codorniu
1 | 2 | 3

vela03.jpg (10423 bytes)
L'Smint

vela02.jpg (1583 bytes)
El Freixenet

La Web d'Arenys

corva2.gif (329 bytes)