logonou.gif (6845 bytes)
logonou2.gif (4478 bytes)
 

banner.jpg (8434 bytes)

corva_01.gif (328 bytes)

Josep Ma Pons i Guri, pregoner de la Festa Major:
"Fem plegats un poble gran i pr˛sper. Culte i tolerant"

La commemoraciˇ dels 400 anys de la constituciˇ del municipi va servir d'eix temÓtic del pregˇ que va fer, dijous a l vespre, l'historiador i arxiver arenyenc Josep Maria Pons i Guri. En el seu parlament va relatar diversos moments de la hist˛ria d'Arenys i va intentar fer arribar a tots els arenyencs un missatge conciliador: "Fem plegats una pinya per fer d'Arenys un poble gran i pr˛sper. Culte i tolerant". Pons i Guri tambÚ va explicar l'origen del patronatge de Sant Zenon "no va ser imposat per les jerarquies eclesiÓstiques, sinˇ lliurament escollit pel poble d'Arenys".

Us oferim l'enregistrament Ýntegre (en Real Audio del pregˇ), amb la presentaciˇ del regidor de cultura, Joaquim Ponsarnau i el brindis proposat per l'alcalde Santi Fontbona.

VilaWeb Arenys ha rebut diversos materials d'internautes que han volgut explicar la seva Festa Major. Un de les propostes que hem llenšat era la publicaciˇ de les fotografies o altres documents, com Ús el cas d'aquesta cr˛nica de la travessa de matinada al Port d'Arenys.

I us recomanem visitar la web dels Gegants d'Arenys.

Album fotogrÓfic de Festa Major:
Pregˇ, les Completes i la Cantada de l'Himne i la primera nit de Festa Major

La Web d'Arenys

corva2.gif (329 bytes)