triangle
tarda d'eleccions:

Ràdio Arenys intentarà donar els resultats a les 8 de la nit.

L'equip de Ràdio Arenys ha estat treballant tot el dia en un sondeig d'opinió per intentar donar els resultats de les eleccions municipals tot just tanquin els col·legis electorals. Els col·laboradors de l'emissora municipal han demant a un miler d'arenyencs que repetissin el seu vot per les eleccions municipals a una urna que servirà per tenir una mostra completa i sobre la qual s'intentarà fer una aproximació dels resultats.

mbadia.jpg (14493 bytes)

Els arenyencs han col·laborat sense massa reticències en l'esforç de l'equip d'informatius de Ràdio Arenys. L'equip que cordina aquest estudi ha volgut tenir una mostra amplia (1000 votants sobre els sis o set mil que votaran). Els resultats difícilment encertaran el nombre de regidors però podran anunciar quines han estat les tendències generals de vot i els percentatges que han aconseguit les cinc opcions polítiques que opten a l'alcaldia d'Arenys de Mar. Ràdio Arenys anunciarà els resultats al moment de tancar els col·legis. VilaWeb-Arenys publicarà al mateix moment aquests resultats.

La poca participació és la tònica general. La participació a Arenys és 6,5 punts inferior a fa quatre anys.

collegi.jpg (13395 bytes)

La poca participació, molt inferior a fa quatre anys, continua essent la nota destacada de la jornada. La taula A de l'Ateneu és on hi ha una participació més baixa (37%). A les taules del districte segon, correponents a la part de l'Arenys Nou, hi ha hagut una augment de participació respecte a les dades de les 2 de la tarda, però encara continua eesent molt baixa. On la participació és més alta és a la taula A del Casal. Aquesta taula és on tradicionalment ja hi ha el percentatge més alt de participació. L'any 1995 la participació total va ser d'un 70.09 %. Aquest any difícilment s'arribarà al 65%. El cel està molt ennuvolat i des de les sis està plovent una mica.

Una veina d'Arenys de Munt es trenca el fèmur a l'anar a votar

Un veina gran d'Arenys de Munt ha hagut d'estar traslladada a urgències després de caure per les escales d'accés al col·legi electoral situat a les Escoles. Un cop ingressada a l'Hospital de Calella se li ha diagnosticat un trencament del fémur.

jmvalls.jpg (14219 bytes)

L'alcalde Josep Maria, candidats del PSC, ha votat a les dues de la tarda, al col·legi de la sala d'exposicions de la Riera, després de certa confusió i una mica d'espera fins que els vocals l'han trobat al cens.Un dels principals atractius d'aquests comicis a Arenys de Munt serà conèixer quin paper fan Arenys de Munt 2000 i la candidatura de CDC.


Última actualització a les 19.00 de la tarda. Edicions anteriors
- Matí d'eleccions
- Tarda eleccions

L'emissió de Ràdio Arenys es pot seguir a través d'Internet (mitjançant Real Àudio). El programa especial Eleccions'99 ha començat a les 6 de la tarda

VilaWeb-Arenys farà públic, a les 8 de la tarda, el sondeig que està fent durant tot el dia RÀDIO ARENYS.

Hi ha un obert un canal de xat al servidor de VilaWeb per poder comentar el sondeig i els primers resultats.

VilaWeb - Arenys ha preparat uns quadres comparatius dels resultats electorals dels darrers 20 anys.

 

Des de la pàgina principal ELECCIONS '99 de Vilaweb podeu accedir a tots els resultats i altres informacions generals de la jornada electoral.

Dossier Especial de Nosaltres.Com sobre les eleccions a la Generalitat Valenciana

Web especial d'eleccions del Govern Balear

 


 
 

. Catalunya té 265.000 electors més que en les municipals de 1995 (Llegir la notícia)
. Catalunya escollirà 10.000 regidors el 13-J en els 946 municipis (Llegir la notícia)
. El 87 per cent dels joves de 18 i 19 anys nascuts a Quart (Girona) no podran votar aquest diumenge (Llegir la notícia) . Dimarts passat, els cinc candidats van participar al XAT ELECTORAL convocat per VilaWeb. Un dels temes destacats van ser els possibles pactes posteslectorals. Podeu llegir-ne la transcipciór

L'opinió d'El Temps Al llarg d'aquesta nit la redacció del setmanari El Temps redactarà quatre anàlisis sobre els resultats electorals al País Valencià, les Illes, el Principat i Europa. Aquests anàlisis el publicarem aquí a VilaWeb quan estiguin escrits. 

Les webs electorals de les candidatures arenyenques:

CiU
PSC
IC-V
ERC

 

corva2.gif (329 bytes)