Benvinguts i ben trobats.
Aquest serà el nou espai web dedicat a la commemoració de la consagració de la Parròquia de Santa Maria d'Arenys de Mar.
Ara per ara hi trobareu poc contingut, per aquest motiu us demanem que col·laboreu per tal de cada cop sigui més viu. Si disposeu de fotografies, relats, gravacions de vídeo qualsevol cosa relacionat amb aquesta ancestral i peculiar festa de la nostra vila, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic.

Col·laboreu, animeu-vos.
Cliqueu per engradir el dibuix.
En Lluís Danés ens ha enviat aquest dibuix. Esperem que hi hagi altres col·laboracions.
Moltes Gràcies.

Novetats.
Arenys de Mar 400 anys: un video de l'historia de la nostra vila escrit i dirigit per Agustí Espriu. Hem extret el fragment que parla de la bóta. Feu-hi una ullada.
19 setembre 02

La web de la bóta ha estat afegida al Directori de festes.org, un espai a Internet especialitzat en proporcionar informació de les celebracions festives de les terres de parla catalana i també d'altres indrets del món. 4 setembre 02

J
a tenim el video penjat a internet.
Esta extret d'una filmació feta pel Joaquim Gonzalez l'any 2001. Es el primer i esperem que no sigui el darrer. 29 agost 02

En el àlbum fotogràfic hi trobareu les darreres fotografies de la bóta de Sant Pere. I també les darreres noticies aparegudes a internet en relació a la festa. 17 agost 02

Enguany ens ha visitat en Josep Montmany. Em passat una estona divertida tot escoltant anècdotes de quant pujava al campanar a disparar els focs d'artifici.
17 agost 02

Em trobat a l'arxiu fotogràfic del Sr. Salvador Torrents una fotografia del Sr. Josep Mª Nogueres tot enfeinat en els preparatius per la crema de bóta de l'any 1972.
Interessant. 14 juny 02

Tenim dues noves fotografies de l'any 2001 que hi surt en Pep Quintana, una entretant es feien els preparatius de la bóta i l'altre en el campanar. Recordant vells temps Pep?
30 abril 02

 
Optimitzada per una resolució
de 800x600.
 Allotjada a: