FesInternet

FESINTERNET

Arenys.Org participa activament en la FesInternet. La Festa no té una seu oficial, sinó que se celebren activitats arreu del territori català, tant presencialment com en el ciberespai.
Arenys.Org portarà a terme diversos actes per difondre i promoure la comunitat digital dels areny@utes. Coincidint en l'objectiu de FesInternet de remarcar que Internet és sobretot una xarxa de persones ens plantegem explicar i presentar a la resta de la comunitat qui són i que fan els areny@utes. També es farà especial atenció a presentar les diferents eines tecnològiques que té Arenys.Org per promoure la comunicació de la pròpia comunitat (llistes de correu, generador de pàgines web, xarxa sensefils...) i fomentar l'ús de les TIC i en especial, en aquesta ocasió, el programari lliure (aula de PL, programari...)
Volem compartir amb els arenyencs els diferents significats que té internet per a cadascú de nosaltres.

Web del FesInternet

PROGRAMA D'ACTIVITATS


Dijous, 3 de març, a les 19.00h.
Sala Josep Mª Arnau d'Arenys de Mar   Areny@utes: com ens ha canviat la vida...
Diversos areny@utes descobreixen i expliquen com Internet i les tecnologies de la informació els han canviat la seva vida: joves, mestres, jubilats, immigrants... Una mostra de testimonis que confirmen que les TIC, si hi ha un esforç en divulgació i formació, són una bona eina de comunicació i de cohesió social.

Divendres, 4 de març, a les 21.30h.
Al Museu Marès d'Arenys de Mar  
Els areny@utes i les TIC
Diversos arenyautes descobreixen i presenten la seva activitat professional en el món de les TIC. En la majoria de casos són persones actives en la seva comunitat digital que desconeix que la seva activitat diària està estretament lligada a Internet. També opinaran i plantegaran idees sobre com Arenys ha d'evolucionar per aconseguir un lloc destacat i una millora en el nou marc de la Societat del Coneixement.

Dissabte, 5 de març, a les 18.30h.
A la Sala Municipal d'Arenys de Munt  
Internet, fem-la nostra!
Conferència de l'Oriol Ferran, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Presentació a càrrec de l'Andreu Majó, alcalde d'Arenys de Munt.

A continuació (cap a les 19.30h)
LínuxShow
Espectacle divulgatiu sobre programari lliure i el sistema operatiu GNU/Línux.
http://www.xdeblas.com/linuxshow


Llistat de totes les activitats


RESUMS DE LES ACTIVITATS REALITZADES

Els areny@utes d'ultramar

Conversa a través d'un programa de veu sobre IP (Skype.com) amb 4 arenyautes que viuen lluny de casa seva.

La Malla Ràdio FaInternet

L'equip del programa La Malla Ràdio de COM Ràdio, ha realitzat en directe des d'Arenys de Mar el seu programa en directe. Els areny@utes i Arenys.Org han tingut un especial protagonisme.


ActivitatsActivitats