Constitució nou ajuntament Arenys de Mar
14 de juny

Fotografies: Xavi Salbanyà
Miquel Rubirola és el nou alcalde d´Arenys de Mar. Va ser investit en el ple de constitució del nou Ajuntament, que es va celebrar dissabte 14 de juny, amb els vots a favor dels grups municipals de CiU i el PP, que integren el nou equip de govern municipal.

Rubirola, que ja va ser alcalde de la vila durant els anys 1995 a 1999, va agrair en el seu discurs d´investidura la confiança que hi han dipositat els vilatans.

L´alcalde va anunciar que treballarà amb la mirada posada en tres fites bàsiques: rigor extrem a l´hora d´administrar els afers públics; una visió de conjunt i la màxima coordinació entre l´Ajuntament, els convilatans, les entitats locals i les administracions supramunicipals i la participació dels arenyencs en les qüestions de la vila. En quant a feina per fer, Rubirola va posar l´accent en la necessitat de millorar la neteja viària, la seguretat o el trànsit rodat i també de preservar el medi ambient i de revisar el planejament urbanístic.

L´alcalde va afegir que la gran personalitat d´Arenys de Mar i l´experiència que aporten al nou govern li fan tenir confiança en el futur de la vila. Miquel Rubirola va tancar el discurs assenyalant que el seu màxim objectiu és fer d´Arenys de Mar un poble convivencial, equilibrat, just i de qualitat. Pròximament, el ple de l´Ajuntament d´Arenys de Mar aprovarà el nou cartipàs municipal per distribuir les responsabilitats entre els regidors del nou govern.