Acte de campanya: 'Presentació llista'
Grup polític: CiU
dimarts, 13 de maig a les 20.30h. al Calisay

Prop de 200 persones van assistir a la presentació de la llista electoral de CiU d'Arenys. L'acte es va fer a la sala polivalent del Calisay i va comptar amb la presència dels exjugadors del Barça, José Mari Bakero i Migueli.

La persentació de la llista va començar amb la projecció d'un vídeo de Pau Casals interpretant el Cant dels Ocells. De fet, aquest vídeo va ser una referència constant en el discurs del candidat del partit, Miquel Rubirola. El cap de llista va prendre com a model les paraules del principi de la cinta, on Casals es dirigia a algú demanant-li si podia tornar a interpretar la tant coneguda peça. D'aquesta manera, Rubirola va expressar la voluntat de CiU de tornar al govern municipal.

En el seu discurs, Miquel Rubirola va destacar diferents tasques realitzades en els anys que el partit ha estat al govern. El candidat de CiU va ressaltar el nomenament de fills predilectes a Fèlix Cucurull i Ferran de Pol, la recuperació dels Quaderns d'Estudis Arenyencs, i la celebració dels 400 anys de la vila d'Arenys de Mar, entre d'altres aspectes. A més, Rubirola va manifestar que no és bo per la política del poble dividir els partits entre els que es consideren de casa i de fora, entre els que s'inclou CiU. L'acte de presentació de la llista del partit va comptar amb la presència dels exjugadors del Barça, Migueli i José Mari Bakero. Aquest últim va manifestar que havia vingut a l'acte com a mostra de suport a un dels integrants de la llista electoral.

L'acte va cloure amb la projecció del vídeo "Arenys és el meu poble" elaborat pel partit en motiu de les eleccions. El film mostra diferents imatges de la vila, des que surt el sol fins que es pon. Així, a la cinta hi podem trobar seqüències del port, la riera, el mercat, les escoles, el Calisay, l'esplai i els pavellons, entre d'altres. Tots els assistents a la presentació de la llista de CiU d'Arenys va poder emportar-se aquest vídeo, a més d'una planta, caramels i confits. L'acte va posar el punt i final amb un refrigeri.

Fotografies: Xavi Salbanyà