politica Web de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 

- 26 de juliol: Punt i final a l'obra de la Riera. La connexió entre l'N-II i la Riera d'Arenys de Mar, tallada al trànsit des del 7 de març a causa de les obres de canalització, s'ha reobert al trànsit. També ha quedat obert el pas per a vehicles i vianants entre la riera i el port i la platja. Després de quatre mesos i mig de tall, els vehicles que circulen per l'N-II poden tornar a accedir al municipi per la riera i, així mateix, per sortir del nucli urbà a la carretera no caldrà desviar-se pel carrer Ample ni pel carrer d'Avall. L'entrada a Arenys de Mar per la Riera ha canviat completament els darrers mesos com ho certifica tot aquest reportatge fotogràfic. A banda de la impressionant obra hidràulica que ha dut a terme l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) -s'ha fet passar per sota de l'N-II i de la via del tren el caixó de canalització de la riera-, que ha suposat cobrir l'últim tram de riera sense canalitzar, les obres han fet canviar del tot la urbanització superficial. L'espai on hi havia el tram de riera descobert són ara els carrils d'entrada i sortida a l'N-II i la vorera del marge dret s'ha ampliat significativament. Els últims retocs dels passos subterranis d'enllaç entre la riera i la façana marítima encara duraran uns dies. També quedarà acabar la urbanització superficial i posar en marxa l'ascensor.

Cinc mesos d'obres en dos minuts > Els cinc mesos de treballs a la Riera d'Arenys es poden veure resumits en un video de menys de dos minuts de durada que acaben d'editar VilaWeb-Arenys i Arenys.Org. El muntatge s'ha fet amb les imatges que ha estat capturant minut a minut la webcam d'Arenys.Org que durant aquest temps ha estat situada a l'edifici de l'antic hotel Raymond. El video comprimit, es pot visionar amb el Real Player. Per veure'l íntegre us aconsellem que feu un clic aquí amb el botó dret del ratolí (si utilitzeu windows) i utilitzeu l'opció de desar-lo al vostre ordinador.

 
 
Els minuts abans de l'obertura, encara s'ultimaven els detalls de senyalització horitzontal i molts altres detalls.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A un quart de vuit s'obria l'entrada d'Arenys al pas de vehicles i de persones. L'expectació per part dels vianant va ser molt gran i molta gent es va anar concentrant en aquet tram al llarg de tota la tarda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pàg. 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8

ARENYS.ORG / VilaWeb-Arenys 1996-2002© AMPLE 24 Sccl i els seus respectius autors
.