Foc Forestal a Sallent (10/07/2007)

El vehile forestal d'Arenys es trobava fent una pràctica a Badalona amb la Columna Mòvil, al mateix lloc a on, la nit anterior, va haver-hi un peti foc forestal. Control ens avisa d'un foc forestal prou important al municipi de Sallent, i cap allà que ens dirigim!

La columna mòvil la formàvem un camió d'Arenys, un de Badalona, un de Granollers, el vehicle lleuger de l'EPAF i el del comandament.

Ja desde la distància es veu que la columna és molt gran.

Quan veus una columna semblant a aquesta, ja saps que et tocarà treballar de valent.

En arrivar al punt de trànsit, ens van fer voltar una mica i, finalment, ens van emplaçar en uns camps. De fet, tota la zona on ens trobàvem eren camps.

 

 

 

 

 

Va ser un dia de feina bastant complert. Vàrem treballar molt durant tota la tarda.

 

 

 

 

 

Al final, a la nit, ens van portar el sopar. Com es pot preveure, va ser un moment molt important per tota la dotació. Realment estavem morts de gana!!!

Per la nit el foc és molt espectacular. Tot i el cansament, vam poder fer unes fotos "artístiques" de la palla quan s'aixeca un metre i se'l fotografía quan està encesa.

 

 

 

 

A aquest foc hi vam estar durant dos dies, pel que va haber de fer un relleu. L'equip de relleu van venir al moment que ens portaven l'esmorzar i va ser un moment doblement satisfactori: menjar i descansar.

I que quedi clar, que es va trevallar moltíssim, i quan no hi havía aigua, si calia, s'apagava amb els peus!!! (Jejeje)