Notícies
Expedició ACKON-CAUAK 97
Centre Excursionista d'Arenys de Mar

Rebuda multitudinària

El sis expedicionaris de l'Ackon-cauak 97 han estat rebuts com herois a la Plaça de l'Ajuntament d'Arenys. Els sis alpinistes ja han tingut una primera rebuda multitudinària a l'arribar a l'Aeroport de Barcelona on un centenar de familiars i amics els han anat a rebre amb pancartes, música, disfresses i xampany.

Als volts de quarts de nou del vespre els expedicionaris han arribat amb autobus a Arenys de Mar on una gentada, més de tres-centes persones, els esperava a la Plaça de l'Ajuntament. Amb uns rams de mimosa a les mans i visiblement emocionats els sis muntanyencs del CEAM s'han enfilat a una tarima on els han rebut els alcaldes d'Arenys de Mar i Arenys de Munt

El protocol ha estat breu. Miquel Rubirola, alcalde d'Arenys, els ha felicitat per l'èxit i ha agraït l'esforç de tota l'expedició. Els alpinistes, parcs de paraules, han estat explosius en el seu agraïment. L'Ajuntament d'Arenys els ha entregat un obsequi que reprodueix el logotip de l'expedició. Àngel Pruna, president del CEAM, també els ha entregat un pin amb l'emblemàtica silueta del alpinista Ackon-cauak. L'Àngel Pruna ha dit en el seu parlament que l'èxit d'aquesta expedició ha de servir per reanimar l'activitat del CEAM. Animeu-vos a ser socis del Centre!

El Cim de l'Ackon-cauak'97 s'ha celebrat amb xampany al mig de la plaça. Els expedicionaris han estat més de dues hores explicant, a uns i altres, les incidències de la seva aventura.


Notícies Ackon-cauak '97

[e-mail]

Podeu contactar amb l'expedició a través del correu electrònic.