(el gràfic és clicable)

L'endemà de tornar de l'Aconcagua la majoria de membres de l'expedició ens reincorporàvem a les nostres feines habituals. Vam retrobar-nos sense conflictes amb la quotidianitat però sovint ens adonàvem que quedàvem embaladits recordant les vivències d'aquells dies a l'Argentina.

Ja fa uns mesos de la nostra estada als Andes. En aquest temps aquells records i sensacions han anat madurant en cadascun de nosaltres. Ara us els oferim meditats, elaborats i ordenats.

Hem treballat aquestes planes com un resum de tota la nostra expedició i amb la voluntat de deixar-ne testimoni documental per qui vulgui preparar l'ascensió a un dels cims més emblemàtics del món. Amb aquestes planes també volem agraïr el suport de tots els que van confiar en nosaltres i les mostres d'amistat que hem rebut durant aquests mesos.

Gràcies a tothom!!!

ACKON-CAUAK '97 - Arenys a l'Aconcagua

La música l'ha fet en Marc Sansa. Les imatges les ha tractat en Toni Bellsolell. El Real Audio, una gentil·lesa de LAVÍNIA TV. Els textos són de l'Anna Codina i l'Oriol Ferran i el disseny d'en Toni Ferron d'

 

L'expedició pas a pas

Les Imatges

La Música

Pàgina Principal